Servicii creare magazin online

O afacere profitabila inainte de toate este un magazin online.Acesta prezinta unele avantaje fiind costuri mult mai mici fata de un magazin fizic.Eliminand mai multe cheltuieli precum chiriile,vitrine, angajati, depozitare.Un magazin online are o piata de desfacere nemarginita deoarece tot internetul poate vizualiza ce ofera magazinul tau.
webdesign magazin online

Design Unic Magazin Online

Noi folosim cele mai bine tehnologii si platforme de e-commerce disponibile in momentul de fata cu un numar mare de facilitati si module.Administrarea produselor este foarte facila cat si actualizarea stocului si statisticile si rapoartele detaliate ale celor care viziteaza magazinul web.

Design Responsive E-commerce

Magazinul online realizat pentru tine de echipa Creative Evolution va fi pe o platforma performanta, de actualitate cu multe facilitati si optimizat pentru orice dispozitiv: smartphone, tableta sau desktop.

creare magazin online
optimizare seo magazin web

SEO si Rapoarte Magazin Online

Totodata va contine rapoarte detaliate ce vor oferi o imagine de ansamblu mai buna asupra traficului generat cat si a canalelor de vanzari.Inainte de a fi lansat oficial, magazinul online va fi testat de catre noi pentru a ne asigura ca totul va functiona la nivel optim.

Suna acum si comanda un magazin online!

Creaza acum un magazin online!

Etape pentru creare magazin online

Creative Evolution va arata etapele pe care le urmam pentru crearea magazinului web.

Analizam proiectul

Analiza proiectului de catre echipa Creative Evolution este facuta dupa o discutie alaturi de clientul final asftfel incat partile sa ajunga la un acord privind targetul pe care il discutam.

Web Developmentul

Cu un web design aprobat echipa noastra va ajuta ca magazinul web sa devina functional si responsive pe orice tip de dispozitiv cat si pe orice browser.Web developer-ul nostru configureaza platforma si folosind thnologii precum html, css, javascript, php sau mysql.

Alegem Platforma E-commerce pentru tine

Dupa toate detaliile primite si stabilite decidem care ar fi cea mai potrivita platforma de e-commerce incat la final sa oferim un raport bun intre utilizare si performanta.Tot odata vom explica diverse optiuni disponibile cat si o varianta cat mai buna.

Lansam magazinul online

Procesul de creare magazin online este finalizat fiind publicat pe internet pentru a putea fi vizibil de catre utilizatori.Fisierele website-lui sunt urcate pe o hostare si se configureaza domeniul web ales in prealabil.

Tehnologii folosite:
Scroll to Top